• Signature Portret Joost Duppen Beroepsfotograaf

Signature Portret

Een signature portret is echt een karakterestieke fotostijl, en ik vind het geweldig. Met behulp van mooie belichting en contrasten ontstaat er een uniek portret die iedereen van mijlenver naar om zal kijken.
Uw signature portret is een beetje anders dan anders, maar iedereen zal er van onder de indruk zijn. Uw persoonlijkheid zal op de voorgrond staan.


“Een beetje anders dan anders, maar écht uniek. Dat is signature potret. ”

Bel en maak een afspraak!

Wilt u ook dat er van u zo’n uniek zwart-wit portret wordt gemaakt? Bel 0492-468837 vandaag nog en laat Joost Duppen binnenkort een potret van u maken!


Nadat een datum en lokatie is afgesproken wordt op lokatie een studio setting gemaakt. Als achtergrond kan uw eigen woonomgeving gebruikt worden of ik neem spullen mee om een achtergrond te maken. Nadat de lampen zijn ingesteld gaan we fotograferen. Hier nemen we de tijd voor, zodat we verschillende poses kunnen fotograferen en de belichting ook kunnen variëren.

Na het maken van de portretopnamen kunnen we de gemaakte beelden op de computer bekijken. In overleg wordt een voorselectie gemaakt en van deze eerste keuze wordt het uiteindelijk beeld gekozen.

Daarna ga ik thuis in mijn digitale doka de selectie corrigeren en licht retoucheren om het gewenste eindresultaat te krijgen, waarna er een afdruk gemaakt wordt op mooi fotopapier.

Het signature portret is een tijdloos zwart-wit portret en hiervoor nemen we de tijd om er iets moois van te maken. Het fotograferen inclusief het maken van de selectie zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.


Prijzen 'Signature Portret'