Pasfoto's laten maken

Voor het laten maken van pasfoto’s zijn wij 6 dagen per week geopend vanaf 8.45 uur. Op Ma-Di-Wo-Vr zijn wij tot 20.00 uur open. Joost Duppen is de enige echte fotograaf in Beek en Donk die nog pasfoto’s maakt en de tijd neemt voor zijn klanten. Tijdens onze Openingstijden, kunt u zonder afspraak binnenlopen in de pasfotostudio. Door service, professionaliteit en kwaliteit garanderen wij u een 100% goedgekeurde set pasfoto’s voor het vernieuwen van een rijbewijs, paspoort, ID-card of het aanvragen van een visum. Ook kunt u uw favoriete set pasfoto’s bij ons uitvergroten én inlijsten. Onze studio is rolstoelvriendelijk. Gratis parkeren voor de deur. Betaling kan via ( contactloos ) pinnen, contant afrekenen is geen probleem.

“Binnenlopen zonder afspraak tijdens onze openingstijden.
Pinnen of contant, beide is mogelijk”

U bent op zoek naar een pasfotograaf voor het laten maken van een officiele pasfoto voor uw rijbewijs, paspoort, visum of identiteitsbewijs volgens de eisen van binnenlandse zaken? Onze fotostudio aan de Muzenlaan 19 in Beek en Donk is geopend op Maandag, Dinsdag en Vrijdag tussen 8.45 – 12.00 uur en 16.00 – 20.00 uur. Op Woensdag zijn wij de gehele dag geopend van 8.45 tot 20.00 uur en op Donderdag en Zaterdag 8.45 – 12.00uur. Voor onze actuele openingstijden klik hier

RDW PASFOTO VOOR ONLINE VERLENGEN VAN JE RIJBEWIJS

Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? En woont u in 1 van de Gemeenten waar u online kunt verlengen? Dan kunt u bij ons, als erkend RDW pasfotograaf, een pasfoto laten maken die wij, samen met uw handtekening, versturen naar het RDW.

Op dit moment is, hier in de omgeving, het online vernieuwen van een rijbewijs mogelijk in de gemeente; Asten, Bernheze, Best, Boekel, Boxtel, Den Bosch, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gennep, Helmond, Horst aan de Maas, Land van Cuijk, Maashorst, Meijerijstad, Nuenen, Peel en Maas, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Venray

Wat moet je doen om je rijbewijs via het RDW online te verlengen?
– Kom naar Fotograaf Joost Duppen voor het laten maken van een goedgekeurde RDW pasfoto. De digitale pasfoto sturen wij, inclusief uw handtekening, naar het RDW. Neem hiervoor uw huidige rijbewijs mee. De verstuurde pasfoto krijgt u ook afgedrukt mee. Toeslag voor een RDW pasfoto is € 5,00
– Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van het RDW waarin wordt bevestigd of u het rijbewijs online kunt verlengen. Mits u voldoet aan de voorwaarden.
– Na enkele dagen kunt u het nieuwe rijbewijs ophalen bij de gemeente.

Wat u allemaal nodig heeft om online uw rijbewijs te verlengen kunt u hier lezen

Overdag geen tijd om pasfoto's te laten maken?

Wij zijn op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag tot 20.00 uur geopend voor het laten maken van een pasfoto.

Wilt u een pasfoto laten maken buiten onze Openingstijden,, voor bijvoorbeeld een noodpaspoort op zondag ? Dan kunt u terecht na een telefonische afspraak. Belt u ons dan via 06-20033440 of 0492-468837.
Informatie voor het aanvragen van een noodpaspoort vind u HIER
Een afspraak maken buiten Openingstijden, via whatsapp is ook mogelijk Contact via Whatsapp tot 22.00 uur

Kunt u zelf niet naar de fotograaf toe?

U bent op zoek naar een fotograaf die aan huis, op locatie, een pasfoto komt maken ? Woont U in een verzorgingshuis, instelling, begeleid wonen of psychiatrisch ziekenhuis of bent U vanwege uw gezondheid aan huis gebonden, waardoor U niet in de gelegenheid bent om zelf naar de fotowinkel te gaan om een pasfoto te laten maken voor een persoonsgebonden aanvraag PG, WMO-vervoerspas, taxipas, WMO-taxipas of ID-Card, paspoort ? Dan komt Joost Duppen de pasfoto fotograaf bij U op lokatie een pasfoto maken.

Werkwijze en toelichting investering:
Wanneer wij een pasfoto op locatie gaan maken, komen wij niet met een pasfotobus voorrijden, maar wordt met studioverlichting een fotostudio in huis gemaakt zodat met de juiste belichting een 100% goedgekeurde pasfoto wordt gemaakt. Rekening houdend met de extra tijd en kilometers die nodig is voor het reizen naar- en van de lokatie, opbouwen- en afbreken verlichting, de tijd voor het nadien controleren, selecteren en met de hand corrigeren van de beste portretopname naar het juiste pasfoto formaat, en versturen van de afdrukken, zijn de kosten voor pasfotos maken op locatie hoger dan wanneer u in onze pasfotostudio een pasfoto laat maken. Wij fotograferen door heel Nederland, regelmatig in België en soms in Duitsland. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om ook bij u op locatie aan huis, in het ziekenhuis, een verzorgingshuis, psychiatrisch ziekenhuis, begeleid wonen of andere instelling een pasfoto te laten maken. Voordeel van een pasfoto aan huis laten maken is dat u geen vervoer hoeft te regelen; niet hoeven wachten wanneer de taxi u weer komt ophalen en dat u niet met de rolstoel in- en uit de taxi gehaald hoeft te worden.

De investering voor een pasfoto op lokatie in de gemeente Laarbeek zijn in totaal 49,00 euro, en voor een pasfoto in Eindhoven, rekening houdend met ongeveer 50 minuten reistijd, 40 kilometer rijden, parkeren en portokosten, komt het totaal op 79,00 euro voor de eerste persoon.
Wanneer op dezelfde locatie en op hetzelfde moment meerdere personen gefotografeerd moeten worden voor een pasfoto op locatie, dan zijn de kosten voor een set officiële pasfoto’s van de tweede- en elk volgende persoon € 20,00

Wij maken regelmatig pasfoto’s aan huis in Aalst-Waalre, Aarle-Rixtel, Asten, Beek en Donk, Bergeijk, Berlicum, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Casteren, Cromvoirt, Cuijk, Den Bosch, Den Dungen, Deurne, Eersel, Eindhoven, Elsendorp, Geldrop – Mierlo, Gemert-Bakel, Geffen, Gerwen, Griendsveen, Haarsteeg, Heesch, Heeswijk-Dinther, Heeze, Helmond, Helvoirt, Huize Padua, Langenboom, Ledeacker, Leende, Lieshout, Loosbroek, Meijel, Meijerijstad, Middelrode, Mierlo-hout, Mill, Moergestel, Neerkant, Nederweert, Nistelrode, Nuenen, Nuland, Odiliapeel, Oost- West- en Middelbeers, Reek, Rijkevoort, Schijndel, Schaijk, Sint-Hubert, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Sint-Anthonis, Soerendonk, Someren, Someren-Heide, Son Breugel, Sterksel, Uden, Valkenswaard, Veghel, Velp, Vessem, Vinkel, Vlijmen, Volkel, Vorstenbosch, Vught, Wanroij, Westerhoven, Wilbertsoord, Zeeland

Pasfoto buitenlands visum o.a. India en Amerika

Wij maken naast pasfoto’s voor officiële Nederlandse documenten ook pasfoto’s voor buitenlandse reispapieren. Denk aan een pasfoto in formaat 5x5cm – 2×2″ voor een reisvisum naar India en de VS.

Wij hebben de beschikking over een witte achtergrond, grijze achtergrond, donkerblauwe achtergrond, lichtblauwe achtergrond, royal blue achtergrond en rode achtergrond.

Besides passport photos for a Dutch passport, drivers license or IDcard, we also make passphotos for foreign documents and visas with a white -, grey -, blue – or red background.


Mag ik mijn bril ophouden ?

Ook brildragers zijn van harte welkom. Bij 98% van de gevallen mag u uw eigen bril ophouden, behoudens meekleurende brillenglazen. Voorschrift is dat uw ogen volledig zichtbaar moeten zijn; de glazen volledig doorschijnend; geen verstorende reflectie door de bril; geen schaduw op de ogen. Bij twijfel maken wij een pasfoto met bril op en een pasfoto zonder bril en geven wij beide pasfoto’s mee. Bij de gemeente kan dan beoordeeld worden welke gebruikt gaan worden.

Haren achter de oren hoeft niet.

De haren hoeven NIET achter de oren gedaan te worden. De eisen die gesteld worden aan een pasfoto is dat de breedte van het gezicht bepaald moet kunnen worden. Dit wordt gedaan door het bepalen van de ooraanzet. Dit is het punt waar – bij een vooraanzicht van het gezicht – van onderaf het oor begint.

Mag ik vriendelijk kijken ?

Op een pasfoto is het toegestaan om vriendelijk te kijken. Lachen is niet toegestaan, maar net een klein beetje glimlachen mag, zolang de tanden niet zichtbaar zijn.

Pasfoto van kleine kinderen, baby, dreumes, peuter

Kleine kinderen, babys, peuters en dreumessen vinden wij geen probleem. U kunt uw baby het best een gekleurd (géén wit) T-shirtje of truitje aandoen. Het kindje moet wakker zijn en met ogen open op de pasfoto staan. Kinderen jonger dan 6 jaar hoeven niet te voldoen aan de eisen van een neutrale blik, recht in de camera kijken, schouders recht en mond gesloten.

Toestemmingsverklaring bij minderjarige kinderen

Bij de aanvraag en het ophalen van het document bij de gemeente moet behalve het kind óók beide ouders aanwezig zijn! Is één van de ouders hier niet bij aanwezig, dan heeft u een toestemmingsverklaring nodig. Dit is inclusief een legitimatiebewijs van de afwezige ouder. Voor de aanvraag van een IDcard is een toestemmingsverklaring nodig bij kinderen tot 12 jaar, bij de aanvraag van een paspoort is dit tot 18 jaar. Een toestemmingsverklaringsformulier heeft uw gemeente of klik HIER om een toestemmingsformulier te downloaden. Vul het formulier in en neem deze mee naar de gemeente.

Naast de officiële foto’s krijgt u er een leuke, spontane foto gratis bij. Doordat u uw pasfoto’s bij een professionele fotograaf laat maken, is een hoge kwaliteit gewaarborgd. Uw pasfoto’s zullen daardoor 100% goedgekeurd worden volgens de BIZA2020 norm van de overheid.

Prijzen pasfoto's

Dinsdag Fotoactie
12,-
voor ID-kaart, rijbewijs en paspoort
in onze pasfotostudio
formaat: 35 x 45
afgedrukt: 2 officiële pasfoto's
extra set €7,50
RDW pasfoto, toeslag € 5,00
tijdens onze openingstijden
Standaard Pasfoto
14,-
voor ID-kaart, rijbewijs of paspoort
in onze pasfotostudio
formaat: 35 x 45
afgedrukt: 2 officiële en 2 leuke pasfoto's
extra set €7,50
RDW pasfoto, toeslag € 5,00
tijdens onze openingstijden
Internationale Pasfoto
15,-
voor visums en reispapieren buiten Europa
in onze pasfotostudio
formaat afhankelijk van voorschriften
afgedrukt: 2 of 4 stuks
extra set €7,50
tijdens onze openingstijden
Pasfoto + Digitaal
25,-
voor ID-kaart, rijbewijs, paspoort en visum
in onze pasfotostudio
formaat afhankelijk van voorschriften
afgedrukt: 2 of 4 stuks
extra set €7,50
RDW pasfoto, toeslag € 5,00
tijdens onze openingstijden
Pasfoto Aan Huis v.a.
49,-
voor ID-kaart, rijbewijs en paspoort
Op locatie gemaakt in Laarbeek
formaat: 35 x 45
afgedrukt: 4 stuks
extra set €7,50
gratis verzenden
toeslag buiten Laarbeek, binnen een straal van 10km vanaf postcode 5741NW, + €15,00
enkel op afspraak

Pasfoto nabestellen of vergroten

Heeft u een pasfoto laten maken bij Joost Duppen? Dan kunt u deze altijd nabestellen als extra set.

Wilt u op een later tijdstip een pasfoto laten vergroten? Dan drukken wij de pasfoto in het gewenste formaat af.
U kunt uw vergroting ook mooi inlijsten. Hiervoor hebben wij voor de meest gangbare formaten fotolijsten op voorraad.

Afspraak maken bij de gemeente

Het aanvragen en ophalen van uw document bij de gemeente gaat volgens afspraak.
Klik op de naamplaats van uw gemeente voor de openingstijden van afdeling publiekszaken.
 
Boekel openingstijden gemeentehuis
Deurne openingstijden gemeentehuis
Eindhoven openingstijden stadhuis – stadskantoor
Erp afspraak maken bij gemeentehuis Veghel
Geldrop – Mierlo openingstijden gemeentehuis
Gemert – Bakel openingstijden gemeentehuis. Gemert –> Beek en Donk is 10 minuten met de auto (7km)
Helmond openingstijden stadswinkel
Laarbeek openingstijden gemeentehuis
Meijerijstad, openingstijden gemeentehuis Veghel –> Beek en Donk is ongeveer 15 min. met de auto (14km)
Mierlo-Hout openingstijden stadswinkel Helmond
Nuenen openingstijden gemeentehuis
Son en Breugel openingstijden gemeentehuis

Vind Joost Duppen op maps!

Hoe lang is het rijden naar de fotograaf in Beek en Donk ?

Reistijd, met de auto pasfotos laten maken in Beek en Donk, bij benadering:

10 minuten; Boerdonk, De Mortel, Gemert, Stiphout

15 minuten: Bakel, Boekel, Erp, Helmond, Nederwetten, Nuenen, Nijnsel, Veghel, Zijtaart

20 minuten: Deurne, Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Sint-Oedenrode,

25 minuten: Asten, Best, Heeswijk-Dinther, Liempde, Schijndel, Uden, Volkel, Vorstenbosch, Woensel

30 minuten: Berlicum, Den Dungen, Heeze, Nistelrode, Oirschot, Sint-Michielsgestel, Someren, Veldhoven

35 minuten: Boxtel, Heesch, ‘s-Hertogenbosch, Valkenswaard, Vught, Waalre, Zeeland

Pasfoto buitenland

Van de meeste landen zijn bij ons de eisen bekend waaraan een pasfoto moet voldoen qua formaat van het hoofd, formaat van de afdruk en de kleur van de achtergrond; Wit, grijs, lichtblauw, koningsblauw en rood zijn de meest voorkomende kleuren.
Het kan zijn dat de eisen wijzigen en wij hiervan niet op de hoogte zijn. Vriendelijk verzoek dan ook om de papieren mee te nemen die u heeft ontvangen vanuit het consulaat waar de meest recente eisen voor een pasfoto op staan vermeld.

AFGHANISTAN
Goed gelijkend zijn
Een witte (egale) achtergrond hebben
Recht van voor genomen zijn
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Hoofdhoogte (tot aan de bovenkant van het haar): 34.5mm;
Afstand van de bovenkant van de foto tot bovenkant haar: 3mm.
In sommige gevallen online ingeleverd worden

ALBANIË
goed gelijkend zijn
recht van voor geschoten zijn
alleen een witte (egale) achtergrond hebben
36 mm breed x 47 mm hoog zijn
zo gemaakt worden dat de hoogte van het hoofd (tot aan de bovenkant van het haar) op 34,5 mm zit
de afstand van de bovenkant van de foto tot bovenkant haar moet 4 mm zijn
in sommige gevallen ook digitaal ingeleverd worden.

ALGERIJE
Goed gelijkend zijn
Alleen een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Gelijmd zijn op het visumaanvraagformulier in het daarvoor bestemde kader.

ANDORRA
goed gelijkend zijn
recht van voor geschoten worden
alleen een witte (egale) achtergrond hebben
vet volgende formaat hebben: 40 mm breedte x 50 mm hoogte (4x5cm)
van kin tot kruin 36 mm zijn
worden genomen zonder bril en of hoofddeksel behalve als dit om religieuze redenen is
worden geprint op hoogwaardig fotopapier

ANGOLA
Goed gelijkend zijn
Alleen een witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Van kin tot kruin 29-34mm zijn
Recht van voren genomen zijn
worden genomen zonder hoofddeksels, tenzij dit om een religieuze reden is
Gedrukt worden en achterop de foto moet dan ook de naam van het desbetreffende persoon staan

ANTIGUA EN BARBUDA
Goed gelijkend zijn
Alleen een witte (egale) achtergrond hebben
recht van voor genomen worden
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Het gezicht voor 70/80% weergeven (32mm t/m 36mm van kin tot kruin
op de achterkant van de foto moet het volgende komen te staan: “I certify that this is a true photograph of…. en ook moet er een handtekening achterop

ARGENTINIË
Het officiële formaat hebben (40 mm breed x 40 mm hoog)
Goed gelijkend en in kleur zijn
Niet ouder dan 6 maanden zijn
Volledig vooraanzicht van het gezicht, op een effen witte achtergrond
Zonder hoofdbedekking of bril

ARMENIË
Goed gelijkend zijn
Alleen een witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
het gezicht voor 55 t/m 65% weergeven worden (25 t/m 30mm van kin tot kruin)
De foto moet in kleur geleverd worden

AMERIKA – Verenigde Staten – VS – US
Twee pasfoto’s in kleur, goed gelijkend, wit of gebroken witte achtergrond, afmeting 50 mm breed x 50 mm hoog. (2x2inch), de hoogte van kin tot kruin is 25 mm – 35 mm (1 inch x 1-3/8 inches), vrij zijn van hoofdbedekking of donkere bril. Indien u om religieuze redenen toch een hoofdbedekking draagt moet u in ieder geval uw oren zichtbaar laten. Van een goede kwaliteit. In het midden van de pasfoto gepositioneerd, geen reflecties op de huid of in de bril ook geen schaduwen, natuurlijke uitstraling.

AZERBEIDJAN
niet ouder dan 6 maanden oud zijn
30 mm breed en 40 mm hoog zijn
Achtergrond is egaal en wit
Recht en neutraal in de camera kijkend
Ogen open en volledig zichtbaar
Biometrisch zijn, oor aanzet moet zichtbaar zijn
Hoofddeksels zijn niet toegestaan mits uit religieuze overwegingen
Vanaf de onderkant kin tot de bovenkant voorhoofd moet alles zichtbaar zijn ook de randen van het gezicht

AUSTRALIE
De pasfoto eisen voor Australië zijn dat u twee officiële pasfoto’s in kleur moet inleveren.
Goede kwaliteit, kleuren foto, minder dan zes maanden oud
Helder, scherp beeld zonder bril of ‘rode ogen’
Effen witte of lichtgrijze achtergrond dat een goed contrast geeft met uw gezicht
Uniforme verlichting (geen schaduwen of reflecties) met de juiste helderheid en de natuurlijke huidskleur
Met het gezicht recht in de camera kijken
Haren uit het gezicht zodat de randen van het gezicht zichtbaar zijn
Ogen open, gesloten mond
Neutrale uitdrukking (niet lachen, lachen of fronsen), dat is de gemakkelijkste manier voor grens-systemen om u te herkennen van uw foto

BAHAMA’S VISUM
Goed gelijkend zijn
Alleen een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben
op 2×2 inch afgedrukt worden
het gezicht voor 50 t/m 70% weergeven
mogen geen sieraden gedragen worden (oorbellen, kettingen of piercings)
niet ouder zijn dan 6 maanden

BAHREIN
Goed gelijkend zijn
Recht van voor geschoten worden
Alleen een witte (egale) achtergrond hebben
Het formaat hebben 40 mm x 60 mm
het gezicht voor 60% t/m 70% weergeven wat neerkomt op zo’n 38 mm
De vrije ruimte boven het hoofd moet 6 mm zijn
Niet ouder dan 6 maanden zijn.
De mond moet gesloten zijn
Een bril dragen hebben ze liever niet
Hoofdbedekking mag alleen uit religieuze overweging
Kinderen onder de 5 jaar hoeven niet recht in de camera te kijken
Kinderen onder de 1 jaar hoeven de ogen niet perse open te hebben

BANGLADESH
Recent zijn
Goed gelijkend zijn
Alleen een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte voor visum, 45 mm breedte x 55 mm hoogte voor paspoort)

BARBADOS
Goed gelijkend zijn
Alleen een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben
Het formaat hebben 5 x 5 cm hebben
Het gezicht voor 70 t/m 80% weergeven (30 t/m 34 mm van kin tot kruin)
Genomen worden zonder zichtbare sieraden
Op de achterkant van de foto moet staan: “I certify that this is a true photograph of the applicant Mr. (Mrs. or Miss)………………………………………..” and add his/her signature.

BELGIE
Deze foto’s moeten:
Goed gelijkend en recent genomen zijn
Achtergrond mag alleen licht en egale van tint zijn
Het officiële formaat hebben van 35 mm breed x 45 mm hoog
Grote van het gezicht tussen de 32 en 36 mm
Niet ouder dan 6 maanden oud zijn
Geprint in hoge kwaliteit fotopapier
Closeup van het hoofd met de schouders, het gezicht bedekt 70-80% van de foto
Scherp, helder, goed van contrast en zonder markering op voor of achterzijde
Recht en neutraal in de camera kijkend
Natuurlijke huidtinten
Geen schaduwen zichtbaar op het gezicht of er achter
Ogen open en volledig zichtbaar
Geen reflecties in het gezicht of rode ogen
Bril mag mits heldere glazen, geen reflectie en geen dik frame, ogen moeten volledig zichtbaar zijn
Hoofddeksels zijn niet toegestaan mits uit religieuze overwegingen.
Vanaf de onderkant kin tot de bovenkant voorhoofd moet alles zichtbaar zijn ook de randen van het gezicht

BELIZE
Het officiële formaat hebben (50 mm breed x 50 mm hoog)
Goed gelijkend en in kleur zijn
Niet ouder dan 3 maanden zijn
Volledig vooraanzicht van het gezicht, haarlijn en oren zichtbaar
Religieuze hoofdbedekking mag, mits de oren zichtbaar zijn

BOSNIE EN HERZEGOVINA
Goed gelijkend zijn
Alleen een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Gelijmd zijn op het visumaanvraagformulier in het daarvoor bestemde kader.

BOTSWANA
Goed gelijkend zijn
Alleen een lichtgrijze of witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (30 mm breedte x 40 mm hoogte)
Het hoofd voor 75% weergeven op de foto en de afstand van de bovenkant van de foto tot bovenkant haar is 6,25%.

BRAZILIE
De pasfoto eisen voor Brazilië zijn dat u voor een paspoort 3 officiële pasfoto’s in kleur moet inleveren en voor een visum twee officiële visumpasfoto’s moet inleveren. Dit geldt voor zowel een zakelijk visum als een toeristenvisum.
Visum afmeting 2×2 inch (50 mm x 50 mm) en
van de kin tot de kruin tussen 1 inch en 1-3/8 inches (25 mm tot 35 mm)
60-70% van de foto is het gezicht. Zelfde eisen als bij een USA visa.
Afmeting pasfoto voor paspoort nieuwe style 35 mm breed x 45 mm hoog
Afmeting van kin tot kruin tussen de 31 mm – 36 mm
Datum stempel is niet langer vereist
Goed gelijkend en in kleur
Niet ouder dan 6 maanden en genomen in normale kleding
Volledig vooraanzicht van het gezicht, op een effen witte of gebroken witte achtergrond
Afmeting pasfoto voor paspoort oude style 50 mm breed x 70 mm hoog
(voorzien van datum achterop)

CANADA
Witte achtergrond
Afmeting 50×70 mm
Schouders en borst moeten te zien zijn.
Deze foto’s moeten:
35 mm breed x 45 mm lang zijn
de hoogte van het gezicht moet tussen 31 mm en 36 mm van kin tot kruin van het hoofd (natuurlijk bovenkant van het hoofd) hebben.
zowel hoofd als top van de schouders zijn zichtbaar
helder en haarscherp in het midden van het beeld gepositioneerd
in kleur zijn
Kinderfoto’s en baby foto’s moeten aan dezelfde regels voldoen als hierboven aangegeven.
Foto’s moeten het hoofd en de schouders van het kinderen goed laten zien.
Handen van de ouder die het kind vast houdt mogen niet voorkomen op de foto.

CHINA
Voor zowel een toeristenvisum als een werkvisum heeft u een pasfoto in kleur nodig. Afmeting 35 mm breedte x 45 mm hoogte, Goedgelijkend, een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond, formaat 33 mm breedte x 48 mm hoogte, een lengte van het hoofd hebben (van kin tot kruin) tussen de 28 en 33 mm, recht in de camera kijkend met een neutrale gezichtsuitdrukking, oren zichtbaar, ogen open en mond gesloten, de foto moet recent zijn en niet ouder dan 6 maanden.

DENEMARKEN
Deze foto’s moeten:
Goed gelijkend en recent genomen zijn
Achtergrond mag alleen licht en egale van tint zijn
Het officiële formaat hebben van 35 mm breed x 45 mm hoog
Grote van het gezicht tussen de 32 en 36 mm
Niet ouder dan 6 maanden oud zijn
Geprint in hoge kwaliteit fotopapier
Close-up van het hoofd met de schouders, het gezicht bedekt 70-80% van de foto
Scherp, helder, goed van contrast en zonder markering op voor of achterzijde
Recht en neutraal in de camera kijkend
Natuurlijke huidtinten
Geen schaduwen zichtbaar op het gezicht of er achter
Geen reflecties in het gezicht of rode ogen
Bril mag mits heldere glazen, geen reflectie en geen dik frame, ogen moeten volledig zichtbaar zijn
Hoofddeksels zijn niet toegestaan mits uit religieuze overwegingen.
Vanaf de onderkant kin tot de bovenkant voorhoofd moet alles zichtbaar zijn ook de randen van het gezicht

DUITSLAND
Een witte (egale) achtergrond
Afmeting (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Deze foto’s moeten:
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
De hoogte van kin tot kruin is tussen de 32 mm – 38 mm
Het hoofd recht van voren en in het midden van de pasfoto
Gezicht moet duidelijk zijn, goed contrast, scherp en goede kleur
Geen reflecties, schaduwen of rode ogen
Achtergrond is licht van kleur en uniform
Neutrale gezichtsuitdrukking, gesloten mond, niet glimlachen
Hoofddeksel zijn niet toegestaan (alleen voor religieuze overtuiging)
Het gezicht moet zichtbaar zijn van kin tot haaraanzet
Ogen moeten duidelijk zichtbaar zijn, onbedekt door haar of bril
Zonnebrillen, getinte glazen en reflectie in de glazen zijn niet toegestaan
Foto moet worden afgedrukt op hoogwaardige kwaliteit

ENGELAND
Twee pasfoto’s in kleur, officiële formaat (35 mm breedte x 45 mm hoogte), gemaakt en afgedrukt op een professionele manier in kleur op wit fotopapier, een effen crème of lichtgrijze achtergrond, scherp, goed van contrast en zonder vouwen of scheuren of markeringen aan beide kanten, onbewerkt; dus niet in een softwareprogramma aangepast, niet langer dan 1 maand geleden gemaakt, recht van voren en in de camera kijkend, neutrale uitdrukking met gesloten mond, ogen open, zichtbaar en vrij van haar, reflectie en schittering van een bril of rode ogen, hoofdbedekking mag niet (tenzij het is om religieuze of medische redenen), vrij zijn van schaduwen op het gezicht of achter u. Een bril mag, mits helder glas, geen reflectie of schittering en de ogen volledig zichtbaar zijn.

ETHIOPIE
Goed gelijkend
Witte, egale, achtergrond
Hoofdhoogte, tot aan de bovenkant van het haar, 34,5mm
Afstand van de bovenkant van de foto tot bovenkant haar; 3mm
Foto’s zijn zowel geprint als online leverbaar
Digitaal fotoformaat breedte 826pixels en hoogte 1062 pixels

FILLIPIJNEN
pasfoto voor visum fillipijnen
Goed gelijkend zijn
Alleen een witte (egale) achtergrond hebben
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Het gezicht, van kin tot kruin weergeven moet tussen de 31,5-36mm zitten en aan de bovenkant van het de foto moet 3mm vrij zijn
Geprint of online worden ingeleverd.
Neutrale gezichtsuitdrukking
Recht in de camera kijkend
Geen schaduw zichtbaar
Geen bril of reflectie op de huid
Hoofdbedekking is niet toegestaan tenzij uit religieuze overweging, dan moet het gezicht van kin tot voorhoofd goed zichtbaar zijn zonder schaduwen
Soms wil het voorkomen dat er om een formaat van 2 inch x 2 inch (50 mm x 50 mm) gevraagd wordt,
hierbij moet het hoofd dan 60% tot 70% van de foto in beslag nemen.

Pasfoto’s voor paspoort Fillipijnen
Afwijkend op pasfotot’s voor een visum Fillipijnen moeten de pasfoto’s voor een Fillipijns paspoort een blauwe achtergrond hebben in de kleur koningsblauw of donkerblauw.

INDIA
Pasfoto eisen India; hiervoor heeft u twee kleurenpasfoto’s voor zowel het zakelijke visum als een toeristenvisum nodig.
Het pasfotoformaat verschilt ten opzichte van de standaard Nederlandse pasfoto.
De foto’s moeten:
De volgende afmeting hebben, 50mm breed x 50mm hoog.
Van een goede kwaliteit zijn
Een effen, lichtgekleurde achtergrond hebben liefst wit
Eénmaal gelijmd worden op de daarvoor bestemde plek op het aanvraagformulier en de andere foto moet met een paperclip bevestigd worden aan het aanvraagformulier.

INDONESIE
Pasfoto eisen voor een paspoort van Indonesie
Twee pasfoto’s in kleur
Een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben.
Afmeting 40x60mm
Visum pasfoto Indonesie

Afwijkend op een pasoort foto voor indonesie, moet een pasfoto voor een visum van indonesie een rode achtergrond hebben.

JAPAN
De pasfoto eisen voor Japan zijn dat u twee officiële pasfoto’s in kleur moet inleveren voor het paspoort en 3 foto’s voor een visum aanvraag.
Afmeting 35 mm breed x 45 mm hoog zijn (30 mm breed x 40 mm hoog wordt ook geaccepteerd)
Het hoofd is tussen de 32 mm en 36 mm groot (gelijkend aan het NL document)
Afstand tussen de bovenkant van het hoofd en de rand van de foto is 2 – 6 mm
Gezicht moet midden in de foto gepositioneerd zijn
Neutrale blik en mond gesloten recht in de camera kijkend
Achtergrond is egaal wit of gebroken wit

MALEISIE
Afmeting formaat pasfoto 35x50mm
Hoofdgrootte 25 x30mm
Niet ouder dan zes maanden
Achtergrond: in de meeste gevallen wit. Een pasfoto die niet voor een paspoort wordt gebruikt, bijvoorbeeld voor een werkvisum, vernieuwen of aanvragen van een burgerschap, is een blauwe achtergrond vereist.
Graag de papieren meenemen die u vanuit het consulaat heeft ontvangen. Daarop staan de meest actuele eisen waaraan een pasfoto moet voldoen. Gezien de eisen soms wijzigen.

PERU
Afmeting 50 mm x 50 mm (2×2 inch)
Achtergrond moet licht van kleur zijn
Foto moet recht van voren gefotografeerd zijn
U bent in het midden van de pasfoto gepositioneerd
Afmeting van gezicht gelijkend aan visum USA

POLEN
Een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond.
Afmeting 35 mm breedte x 45 mm hoogte

RUSLAND
Twee pasfoto’s in kleur
Een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond hebben
Afmeting 35 mm breedte x 45 mm hoogte

SAOEDI-ARABIE
Twee pasfoto’s in kleur
Een witte (egale) achtergrond
Afmeting 35 mm breedte x 45 mm hoogte

SOEDAN
Twee pasfoto’s in kleur
Een licht grijs of witte (egale) achtergrond
Afmeting 35 mm breedte x 45 mm hoogte

SPANJE
Deze foto’s moeten:
Alleen een lichte, witte of gebroken witte (egale) achtergrond is geldig
Het officiële formaat is 30 mm breedte x 40 mm hoogte
Het hoofd bezit 70% van de totale pasfoto
Pasfoto is niet ouder dan 6 maanden
Goede kleur en contrast en een scherpe foto
Volledig gezicht zichtbaar
Geen glimlach, mond gesloten
Geen zonnebril of hoofddeksel mits religieuze overtuiging

SURINAME
Twee pasfoto’s in kleur.
Een lichtgrijze, lichtblauwe of witte (egale) achtergrond
Afmeting 35 mm breedte x 45 mm hoogte

ZWEDEN
Pasfoto eisen Zweden: deze zijn dat u twee officiële pasfoto’s in kleur moet inleveren.
Zowel de paspoort foto als de visum foto moeten voldoen aan dezelfde eisen van de Schengen-landen.
Goed gelijkend zijn
Achtergrond is egaal en licht van kleur
Het officiële formaat hebben (35 mm breedte x 45 mm hoogte)
Het hoofd is van kin tot kruin 32 mm – 36 mm groot
De foto moet recht van voren genomen zijn
Gezicht moet in het midden van de foto gepositioneerd zijn
De uitdrukking moet neutraal zijn, niet lachen
Geen hoofddeksels tenzij uit religieuze overweging
Een bril met donkere glazen of een dik montuur is niet toegestaan
Achterop de pasfoto de aanvragers naam schrijven met pen