Portfolio

Het portfolio van Fotograaf Joost Duppen is erg breed. Zo is hij thuis in zowel huwelijksfotografie als ook uitvaart reportages, maar ook portret en vrij werk. Scroll door deze pagina heen voor een overzicht van zijn portfolio.
Kijk ook eens naar de zakelijke website van bedrijfsfotograaf Joost Duppen. klik hier

Portfolio

Portret

Een leuk kiekje van de familie is altijd leuk. Hiernaast ziet u een goed voorbeeld ervan. Portret- of gezinsfotografie is ook een onderdeel van mijn portfolio. Er zijn verschillende mogelijkheden en settings om deze foto’s te nemen. Zo kunt u een studiofoto laten maken, of een foto in de natuur. Er is veel mogelijk met een beetje overleg!
Nieuwsgierig geworden? Klik op de button hieronder voor meer informatie over mijn portretfotografie.

Meer info


Portfolio

Signature Portet

Een karakteristieke foto. Een beetje anders dan anders. De signature portret is een zwart-witfoto waarbij u, door middel van een mooie belichting met constrasten, in het middelpunt staat. Het eindresultaat is een uniek en dynamisch portret, afgedrukt op mooi fotopapier in een minimaal formaat van 40x50cm, waar iedereen onder de indruk van zal zijn. Loopt u al warm voor dit idee? Klik dan snel op de button hieronder.

Meer info


Portfolio

A Day In A Life

Van opstaan tot slapengaan. Zo letterlijk is het niet, maar de ‘A Day In A Life’ fotografie legt wel één dag, of een aantal uren, in uw leven vast. Meestal gebeurt dit vanwege speciale gelegenheden, zoals een feest, doop, verjaardag of een jubileum. Bijzondere momenten worden gefotografeerd om er later op terug te kijken. Een fotoreportage is te boeken vanaf 1,5 uur fotografie. Meer weten? Klik dan op de button hieronder.

Meer info


Portfolio

Uitvaart

Elk afscheid is het begin van een herinnering. Het verlies van een dierbare is droevig, en het is niet meer dan begrijpelijk dat u de dag van het definitieve afscheid wilt vastleggen. Ik sta voor u klaar. Wilt u meer weten over het proces van de uitvaartfotografie ? Klik dan op de button hieronder.

Meer info


Portfolio

Huwelijk

Het is een dag die jullie de rest van jullie leven zal blijven herinneren: jullie trouwdag. Deze speciale aangelegenheid is niet compleet zonder fotograaf. Hoe willen jullie anders iedereen met trots de bruidstaart en de ceremonie laten zien? Ik fotografeer met plezier jullie bruiloft, en laat jullie als bruidspaar en de familie in het middelpunt staan. Een trouwreportage is te boeken vanaf 2,5 uur. Nieuwsgierig? Klik op de button hieronder.

Meer info


Portfolio

Vrij Werk

Het laatste onderdeel van mijn portfolio zijn foto’s die ik neem in mijn vrije uren. Ik ben altijd bezig met fotografie, en ik kan het dan ook niet laten om mijn camera thuis te laten bij uitstapjes. Dit levert vaak leuke beelden op, waarbij negen van de tien keer de mens centraal staat. Dat vind ik het mooiste. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze beelden? Klik dan op de button hieronder.

 
Meer info


Portfolio

Bedrijfsfotografie

Als beroepsfotograaf maak ik veel zakelijke fotografie die gebruikt wordt voor websites, redactionele artikelen, advertorials en flyers. Maar ook zakelijke portretten voor social media zoals Linkedin. Woningfotografie voor het verkopen van een pand in opdracht van een makelaar of rechtstreeks via de huiseigenaar. Zo fotografeer ik ook regelmatig voor bedrijven hun evenement, zoals een opening, bedrijfsjubileum, beursdag. Wilt u mijn bedrijfsfotografie bekijken ? klik dan op de button hieronder.


Website zakelijke fotografie


Portfolio

Promotie

Het behalen van een doctorsgraad… Het klinkt heel wat, maar dat is het ook! Het promoveren van een student is een unieke gebeurtenis. Het vastleggen van deze promotie op foto’s is dan ook erg leuk. Zo neemt de fotograaf foto’s van de kleine en grote momenten, die u misschien tijdens de ceremonie / over de jaren heen ontschoten zijn, zoals het zweetkamertje, de verdediging, de pedel. Heeft u interesse in promotiefotografie? Klikt u dan op de button hieronder voor verdere uitleg.

Meer info