Bedrijfsfoto

Bedrijfsfotograaf Joost Duppen 06-20033440

Bedrijfsfotograaf Joost Duppen maakt zakelijke fotografie op locatie voor websites, flyers, persberichten, redactionele artikelen, advertorials.
 
Voor een zakelijk portret, ook wel headshot genoemd, komt bedrijvenfotograaf Joost naar uw zaak toe. Hij maakt op locatie een setting met studioverlichting of gebruikt een gedeelte van het bedrijf als achtergrond. Nadat een serie portretopnamen is gemaakt, kiest u samen met de fotograaf het beste beeld uit.
 
Een opening, presentatie van een nieuw product, een open deur dag, beursdag, workshop, receptie of een bedrijfsjubileum van een medewerker ook hiervoor komt bedrijfsfotograaf Joost Duppen graag een leuke en ontspannen serie beelden maken die nadien eventueel in een fotoboek verwerkt worden.
 
Wilt u het bedrijfspand gefotografeerd hebben ? Het exterieur en/of het interieur wordt architectonisch goed in beeld gebracht.
 
Maar ook een aantrekkelijk beeld die bij een interview gebruikt kan worden. Mensen zijn visueel ingesteld en gaan een artikel sneller lezen wanneer ze door een goede foto worden getriggerd. Joost weet in elke situatie een mooi belicht beeld te maken.

Joost Duppen bedrijfsfotograaf
 
Kantoor 0492-468837
 
Mobiel 06-20033440

Bekijk onze website met zakelijke fotografoe van fotograaf joost duppen
klik HIER voor de website zakelijke fotografie joost duppen