Reprodukties

Foto van een Foto

Foto’s waar u een afdruk van bij wilt laten maken, maar geen negatief meer van heeft ? Een oude foto uit het familie album reproduceren, een pasfoto vergroten ? Wij kunnen van uw oude foto’s reprodukties maken en hiervan een digitaal bestand leveren.
Wilt u een foto van een foto in hetzelfde formaat of liever iets vergroot om in te lijsten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden..
U hoeft zich geen zorgen te maken dat het fotoboek beschadigd wordt of dat een oude foto zoek raakt. Wij maken deze repro’s in onze eigen studio en behandelen het met de grootste zorg. Niets wordt verstuurd naar een fotolaboratorium waardoor het met het verzenden zoek kan raken.
Komt u gerust langs tijdens onze openingstijden met uw fotowerk. Dan kunnen we geheel vrijblijvend bespreken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.


“Met spoed een vergroting van een foto voor een uitvaart 06-20033440.”

Negatieven en dia’s digitaliseren

Een schoenendoos vol met negatieven die u digitaal gemaakt wilt hebben ? Wij digitaliseren uw kleinbeeld negatieven en ingeraamde kleinbeeld dia’s of rolfilm 6×4,5cm, 6x6cm en 6x7cm negatieven in eigen huis. Het digitaal bestand kan in verschillende groottes gemaakt worden. Wilt u van de negatieven een nieuwe afdruk laten maken dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.